Вие сте тука

СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО ТАЛАТ ЏАФЕРИ

Денес Гордана Кожуваровска, претседател на РСБСП, оствари средба со претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери. На средбата се разговараше за соработката и достигнувањата на РСБСП во 2023 година, а беше истакнато и значењето на Собранието во процесот на донесување одлуки за поголема безбедност во сообраќајот. На крајот Кожуваровска, на претседателот на Собранието му посака добро здравје, личен и професионален успех во 2024 година.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот