Контакт – РСБСП – Р.С. Безбедност на Сообраќајот на Патиштата
section-3d5447f

section-045995f

РСБСП Контакти

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата како тело надлежно за унапредување на сообраќајно превентивното дејствување континуирано го унапредува и усовршува своето дејствување, континуирано ги следи и анализира состојбите во безбедноста во сообраќајот на патиштата  и врз основа на тоа промовира имплементиње на еден повеќе секторски и мултидисциплинарен пристап во решавање на прашањата поврзани со безбедноста на сообраќајот на патиштата.

Контактирајте нè:

02/ 2700 047

Работно време:

Пон-Пет: 9:00 - 17:00

Адреса

ул. „Ѓорѓи Димитров“ бр.13
1000 Скопје, Република С. Македонија

Email Us

    Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

    РСБСП © | Политика за приватност
    Developed by RCRTS