Ниту една добра кампања не може да се спореди со ден кој ќе заврши без сообраќајка!- интервју на Претседателот на РСБСП м-р Стојче Стаменковски за Вечер

Ниту една добро завршена активност или пак кампања и ниту еден успешно завршен работен ден не може да се спореди […]

РСБСП © | РСБСП E-mail | Политика за приватност
Developed by RCRTS