Вие сте тука

Во периодот 30.09.2021- 01.10.2021 година, во Загреб се одржа Меѓународен симпозиум

Во периодот 30.09.2021- 01.10.2021 година, во Загреб се одржа Меѓународен симпозиум, каде со свој труд на тема ,,Младите и возачите почетници - ризична и ранлива  група учесници во сообраќајот'', свое излагање имаше претседателот на РСБСП, М-р Гордана Кожуваровска.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот