Вие сте тука

РАБОТНА СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА РСМ

На 21 февруари 2023 година, претседателот на РСБСП Гордана Кожуваровска оствари работна средба со претседателот на Собранието на Репубика Северна Македонија Талат Џафери.
На средбата се дискутираше за реализираните активности на РСБСП во изминатата 2022 година и беше презентирана програмата за работа на РСБСП за 2023 година и активностите кои РСБСП, како избрано тело од Собранието на Републиката, предвидува да ги реализира во тековната година.

Целни групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот