Вие сте тука

Општински квиз натпревар: Да ги заштитиме децата во сообраќајот.

Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот од Гевгелија вчера го организираше Општински квиз натпревар: Да ги заштитиме децата во сообраќајот наменет за дечињата од основните училишта од општината. Оваа активност е дел од програмата на РСБСП и ОСБСП за подигнување на безбедноста на децата во сообраќајот. РСБСП и Општина Гевгелија ја поддржаа реализацијата на квизот.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media