Вие сте тука

Меѓународна младинска обука на тема: „Младите и безбедноста во сообраќајот"

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата со поддршка од Национална агенција за европски образовни програми и мобилност и во соработка со партнерите од земјава и странство, а во рамките на програмата Еразмус плус, организира меѓународна обука за млади лица на тема: „Младите и безбедноста во сообраќајот“. Обуката се реализираше во периодот 01.11.2017 - 07.11.2017 во центарот за обука на СИЗ „ Македонија сообраќај“ – Америт - Скопје и на истата учествуваа 40 учесници од 6 различни земји.

Повик за учесници - ОБУКА „Младите за безбедноста во сообраќајот“

Фотографии од настанот

Објави од медиуми

Скопје е домаќин на меѓународна младинска обука за безбедност во сообраќајот - skopjeinfo.mk

Меѓународна младинска обука на тема „Младите за безбедност на сообраќајот“ - kajgana.com

Младите ќе учат за сообраќајната безбедност - novamakedonija.com.mk

 

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот