Вие сте тука

Едукативна кампања под мотото "Безбедни училишта- безбедни првачиња""

"БЕЗБЕДНИ УЧИЛИШТА-БЕЗБЕДНИ ПРВАЧИЊА" - заедничка кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Триглав Осигурување.Одржана едукативно превентивна акција во три основни училишта "Кочо Рацин" -Охрид, "Мурат Лабиништи"- Лабуништа  и " Гоце Делчев" - Прилеп.

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media