Вие сте тука

2500 заштитни маски од РСБСП за сообраќајната полиција

Во овие тешки моменти најважно е да бидеме сплотени, единствени и солидарни едни спрема други. Покрај здраствените работници, припадниците на министерството за внатрешни работи исто така се соочуваат со бројни искушенија и предизвици со цел успешно справување со новонастанатата состојба со вирусот Covid 19. Во знак на солидарност и поддршка РСБСП донира 2500 заштитни маски за сообраќајната полиција. Партнерството и соработката помеѓу РСБСП и МВР продолжуваат и во услови на пандемија. Во овој период најважно е сите и како поединци и како институции да бидеме  одговорни и сплотени и меѓусебно да се поддржуваме и помагаме.

#sedisidoma
 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот