Вие сте тука

Вози право, вози здраво

Денес се одржа првиот час од школата за правилно возење со велосипед, тротинет, ролери и сл., насловена како "Вози право,вози здраво".
РСБСП, заедно со Стопанска банка и неколку инструктори по физичка култура одржаа кратка обука на децата за нивно правилни и одговорно учество во сообраќајот.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media