Вие сте тука

Сообраќајно едукативно предавање на тема: „ Биди паметен - стави појас“

Во организација на РСБСП и ОСБСП Кавадарци,  на 26.02.2020 година , во СОУ „ Добри Даскалов“ во Кавадарци  одржаани се две едукативни предавања со стручна презентација и едукативни видео спотови.  Целна група на настанот беа  учениците од трета и четврта година а  тема на предавањето беше „ Биди паметен - стави појас“. Кампањата за подигање на свеста за поголема употреба  на сигурносни појаси од страна на патниците и возачите продолжува и понатаму. #СТАВИПОЈАС

 

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот