Вие сте тука

РСБСП денес во Битола присуствуваше на настанот "ТРЧАЈ БЕ"

РСБСП денес  во Битола присуствуваше на настанот ТРЧАЈ БЕ, кој од 2019 секоја година се одржува по улиците на Битола. Тоа  е меѓународна манифестација на која може да учествува секој кој сака да трча и да ужива во благодетите на трчањето. Претседателката Гордана Кожуваровска изјави дека РСБСП даде  целосна поддршка, потенцира дека Советот секогаш ќе биде дел од настанот и  упати апел до сите присутни, да бидат одговорни и совесни учесници во сообракајот, да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи, со што ќе придонесат за зголемување на безбедноста на сите.

 

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот