Вие сте тука

Регионален натпревар “Детски семафор“ и “СТКМ“ - Битола

Согласно датумите за одржување на сообраќајно воспитните манифестации „Детски семафор“ и „Сообраќајно техничка култура на младите“, оваа година на 11.05.2016 година во Техничкиот факултет во Битола се одржа регионалниот натпревар за Битолскиот регион.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media