Вие сте тука

Работна средба со Локалната самоуправа и ОСБСП од Богданци

Претставници на Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата во текот на вчерашниот ден, одржаа работна средба со Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата и со Градоначалникот од Богданци, г-ѓа Анастасија Олумчева.
Фокус на средбата беше како до побезбедни улици во градот Богданци, односно, поголема вклученост на Општината и ОСБСП во зголемување на безбедноста во сообраќајот на општинско ниво.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media