Вие сте тука

Новогодишна кампања на РСБСП

Новогодишна кампања на РСБСП со цел едукација на учесниците во сообраќајот за одговорно и внимателно учество во сообраќајот за време на празниците.

 

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media