Вие сте тука

Кампања за поголема безбедност на децата

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во соработка со МВР и iutecredit продолжува со реализација на кампањата - "БЕЗБЕДНИ ДЕЦА ВО СООБРАЌАЈОТ- ЗА БЕЗБЕДНА И СИГУРНА ИДНИНА". Едукативната акција се организираше во Основното училиште "Магдалена Арсова" - Куманово.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media