Вие сте тука

Кампања "Паркирај совесно, паркирај одговорно"

РСБСП во соработка со МВР Оттсек за превенција започнаа со реализација на кампањата "Паркирај совесно, паркирај одговорно".Неодговорното паркирање претставува сериозна закана за безбедноста на пешаците во сообраќајот.Безбедноста во сообраќајот нека биде  ваш приоритет! Без изговори и без оправдувања! За непречено движење на сите учесници во сообраќајот 

#ПАРКИРАЈСОВЕСНО!    #ПАРКИРАЈОДГОВОРНО!

 


Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот