Вие сте тука

КАМПАЊА НА РСБСП - БЕЗБЕДНИ ДЕЦА ВО СООБРАЌАЈОТ- ЗА БЕЗБЕДНА И СИГУРНА ИДНИНА

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во соработка со МВР и iutecredit продолжува со реализација на кампањата - "Безбедни деца во сообраќајот- за безбедна и сигурна иднина". Едукативната акција се организираше во ООУ"Тошо Арсов" - Општина Штип со учениците од второ одделение.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media