Вие сте тука

Едукативна кампања на РСБСП и Триглав Осигурување

"БЕЗБЕДНИ УЧИЛИШТА-БЕЗБЕДНИ ПРВАЧИЊА" -нова заедничка кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Триглав Осигурување.Одржана едукативно превентивна акција во скопските основни училишта "Димитар Поп Горгиев-Беровски" и " Страшо Пинџур".

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media