Вие сте тука

Едукативен Автобус - ОУ "Љубен Лапе"

Децата од ОУ "Љубен Лапе" од Општина Аеродром, имаа можност да се едуцираат за сообраќајните правила и прописи возеќи се во Едукативниот Автобус.

Доколку сакате и вашето училиште да се приклучи кон овај проект, пријавете се на следнава е-пошта: edukacija@rsbsp.org.mk

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media