Вие сте тука

Едукативен автобус ОУ “Кузман Шапкарев“ - Драчево

Нова седмица и уште еден нов едукативен автобус заедно со дечињата од ОУ Кузман Шапкарев во Драчево. Одличен начин за едукација за најважните сообраќајни правила и прописи заедно со ГОРСКА вода и АМСМ Членство.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот