Вие сте тука

БЕЗБЕДНИ ДЕЦА ВО СООБРАЌАЈОТ- ЗА БЕЗБЕДНА И СИГУРНА ИДНИНА

Секоја учебната година, секој септември, Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патишта реализира кампања за подигање на свеста за поголема безбедност на децата во сообраќајот. Мотото на кампањата е „ Безбедно дете - за безбедна и сигурна иднина“ #Вози одговорно.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media