Вие сте тука

Традиционален годишен собир на РСБСП со медиумите

Во работата на РСБСП  особено важна и значајна е улогата на медиумите. Не можеме да зборуваме за едукација и  информирање на учесниците во сообраќајот без медиумите. Не можеме да зборуваме за подигање на јавната свест, за промена на културата, свеста и етиката во сообраќајот, без медиумите. Ниедна кампања, ниеден настан, нема да ја постигне својата цел доколку не сe медиумите. Благодарност до медиумите за силната поддршка и за нивниот придонес во заедничките напори за подобрување на безбедноста на сообраќајот на патиштата.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот