Вие сте тука

Светски ден на жртвите од сообраќајни незгоди

Едукативно предавање на РСБСП за учениците од АСУЦ "Боро Петрушевски" - Скопје и учениците од СУГС " Владо Тасевски"-Скопје по повод Светскиот ден на жртвите од сообраќајни незгоди, а со цел подигање на свеста  за последиците од сообраќајните незгоди.

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот