Новости и активности

Вие сте тука

РСБСП - добитник на наградата 'Сајт на годината'

Манифестацијата "Сајт на годината" оваа година се одржа по осми пат, при што повторно се избираа најдобрите веб страници во избор од повеќе категории. На наше задоволство, оваа година,  по втор пат,  веб страната на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата www.rsbsp.org.mk е избрана за Сајт на годината во категоријата Владини/Државни институции

Голема благодарност до сите поддржувачи. РСБСП и во наредниот период ќе продолжи со интензивни и континуирани активности преку електронските медиуми со цел  информирање, едукација и подигање на свеста за поголема безбедност на сообраќајот на патиштата.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2019 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media