Вие сте тука

Одбележан "Светскиот ден за сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди"

Во знак на Светскиот ден за сеќавање на жртвите од сообраќајни незгоди, денес се засадени дрвца во паркот " Рајски парк", Ново Лисиче, Скопје. #СтопЗаСмрттаНаПатиштата!

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот