Вие сте тука

МЛАД ВОЗАЧ, БЕЗБЕДЕН ВОЗАЧ.

Ден исполнет со корисна теоретска и интересна практична обука. Денес во соработка со Porsche Macedonia и Motocentar се одржа првата, од низата бесплатни обука наменети за возачите почетници. Обуката се реализираше со поддршка на Европскиот и Македонски шампион Igor Idze Stefanovski - Fan Page, а за сите учесници беше обезбеден сертификат и подарок.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media