Вие сте тука

ЛЕТНА КАМПАЊА - 2019

                                                              ЛЕТНА КАМПАЊА- 2019

Активности на РСБСП во рамките на Летна кампања -2019, со цел едукација на учесниците во сообраќајот и подигање на свеста за одговорно учество во сообраќајот. Главен акцент во едукацијата на учесниците во сообраќајот беше влијанието на брзото возење, алкохолот, заморот и високите температури на безбедноста во сообраќајот и на способноста за управување на моторно возило.

Во рамките на кампањата реализирани се голем број на сообраќајно превентивни активности, во прилог дел од нив:

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот