Вие сте тука

Едукативна кампања под мотото "Безбедни училишта- безбедни првачиња""

"БЕЗБЕДНИ УЧИЛИШТА-БЕЗБЕДНИ ПРВАЧИЊА" - заедничка кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Триглав Осигурување. Одржана едукативно превентивна акција во неколку основни училишта низ Македонија. Едукативната акција беше одржана во  училиштата : "Кузман Јосифовски Питу" и "Санде Штерјовски" - Кичево, "Браќа Миладиновци"- Куманово  и "Кочо Рацин" и "Братство Единство" - Скопје. Во оваа акција беа опфатени околу 600 првачиња.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media