Вие сте тука

Едукативен автобус - СОС Детско село

Во рамки на програмата “Едукативен автобус“, а дел од активностите за едукација на најмладите, РСБСП со поддршка на ГОРСКА вода, денес го посетивме СОС Детското село каде што ги едуциравме дечињата за безбедно и одговорно учество во сообраќајот. Овие дечиња се значаен дел од нашето опшество и наша обврска е да обезбедиме едукација, грижа и заштита за нив.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media