Вие сте тука

Едукативен автобус ООУ "Стив Наумов" Општина Гази Баба

Едукативниот автобус денес ги возеше децата од ООУ „Стив Наумов” од Општина Гази Баба. Учениците имаа можност возејќи се во Едукативниот автобус, да ги запознаат сообраќајните правила и прописи кои треба да ги познаваат за да бидат безбедни пешаци и велосипедисти. И денешниот едукативен автобус се реализира со поддршка од ГОРСКА вода.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media