Вие сте тука

Државен натпревар „Детски семафор“ и „СТКМ“ 2017 Скопје

Согласно датумите за одржување на сообраќајно воспитните манифестации „Детски семафор“ и „Сообраќајно техничка култура на младите“, оваа година на 20.05.2016 година во ООУ „Војдан Чернодрински“ Карпош, се одржа државниот натпревар „Детски семафор“ и „Сообраќајно техничка култура на младите“.

Детален увид во поединечните резултати може да се погледнат на следниот линк: Резултати државен натпревар „Детски семафор“ и „СТКМ“ 2017.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media