Вие сте тука

Благодарница за посебен придонес во развојот и успесите на ПРВ ДО ВРВ

Организаторите на традиционалниот годишен настан во масовно натпреварување во планинско трчање и велосипедизам на врвот Водно во Скопје, ПРВ ДО ВРВ, денес му врачија Благодарница за посебен придонес во развојот и успесите на ова натпреварување на РСБСП, како партнер и поддржувач.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media