Вие сте тука

Средба на државната секретарка Несторовска со претседателката на РСБСП Кожуваровска

На 04.04.2023 во Министерството за внатрешни работи се одржа работна средба помеѓу државната секретарка Магдалена Несторовска и претседателката на Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата Гордана Кожуваровска. На средбата беше потенцирана одличната соработка помеѓу МВР и РСБСП, а се разговараше и за натамошните заеднички активности во насока на подобрување на безбедноста во сообраќајот. Меѓу другото, беа разгледани и начините за подобрување на евиденцијата на работата на техничките прегледи.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот