Вие сте тука

РСБСП и МВР ја започнаа ,,Зимската кампања''

Денес РСБСП и МВР ја започнаа ,,Зимската кампања''.Тие потсетуваат на обврската и важноста за задолжително користење на соодветна зимска опрема на возилата. Обврската за користење на зимската опрема е во периодот од 15 ноември до 15 март наредната година.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот