Вие сте тука

Регионален натпревар „Детски семафор“ 2017 Скопје

Согласно датумите за одржување на сообраќајно воспитните манифестации „Детски семафор“ и „Сообраќајно техничка култура на младите“, оваа година на 13.05.2016 година во ООУ „Војдан Чернодрински“ Карпош, се одржа регионалниот натпревар „Детски семафор“ за Град Скопје.

На натпреварот учествуваа екипи од општините Карпош, Аеродром, Гази Баба, Бутел, Ѓорче Петров, Кисела Вода, Петровец, Бутел, Чаир и Центар.

За детален увид во тоа кои се учесниците кои се пласираат на државниот натпревар, поединечните резултати може да се погледнат на следниот линк: Резултати Регионален натпревар “Детски семафор“ 2017 Скопје.

 

 

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media