Вие сте тука

Работна средба на Претседателот на РСБСП со претставници на Мото клуб "Безбедност"

Претседателот на РСБСП, М-р Гордана Кожуваровска, секретарот Владимир Лазаров и  претставници од Мото клуб ,,Безбедност'', одржаа работен  состанок.
Целта на состанокот беше да се започне со реализација на заеднички настан  ,,Тренинг за безбедно управување со мотоцикли''. Тренингот ќе го вршат сертифицирани тренири од Република Северна Македонија и Република Србија.Тие ќе го пренесат своето знаење за правилно користење на мотоцикл, а се со цел да зголемување на  безбедноста на мотоциклистите, како едни од најранливите учесници во сообраќајот.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот