Вие сте тука

Прв до врв 2016

Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата и оваа година ја поддржа четвртата по ред традиционална манифестација "Прв до врв". Оваа година повеќе од 2000 натпреварувачи земаа учество во поголем број трки, како што се трките во планинско трчање, планинарење, планински и друмски велосипедизам.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media