Вие сте тука

Мотодефиле и симулациона вежба со настрадан мотоциклис

РСБСП со апел: Возачи чувајте ги и почитувајте ги мотоциклистите во сообраќајот.Мотоциклисти, сообраќајот не е место за трошење на вишок адреналин. Носете заштитна кацига и возете одговорно. Безбедноста на прво место!Сообраќајни незгоди се случуваат тогаш кога најмалку очекувате. Чувајте се и возете одговорно.Симулациона вежба со мотодефиле во организација на РСБСП за подигање на свеста за последиците од сообраќајните незгоди.#возиодговорно

 

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот