Вие сте тука

Катерина Ивановска и Владимир Четкар се приклучуваат во кампањата на РСБСП

Познатиот македонски модел Катарина Ивановска и гитаристот Владимир Четкар се дел од ѕвездите кои денес се приклучија и го дадоа својот придонес за кампањата на РСБСП за заштита на децата во сообраќајот.

Катерина Ивановска изјави дека во светот пракса е познатите личности да даваат поддршка за една ваква кампања, вистинско задоволство е што е дел од ова и апелира до возачите да внимаваат многу, особено кога се во прашање децата.

РСБСП упати благодарност до Катерина и до Владимир и ги повика и останатите јавни личности да го следат нејзиниот пример да го дадат својот придонес во една ваква општествено корисна и благодарна цел.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media