Вие сте тука

Едукативен автобус - ОУ "Лазо Трповски" Карпош

Едукативниот автобус денес ги возеше децата од ОУ „Лазо Трповски“ од општина Карпош.
Доколку сакате и вашето училиште да се приклучи кон овој проект, пријавете се на следнава е-пошта: edukacija@rsbsp.org.mk

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media