Вие сте тука

Едукативен автобус - ООУ„Гоце Делчев“ Аеродром

Едукативниот автобус денес ги посети децата од ООУ „Гоце Делчев“ од општина Аеродром. Децата имаа можност возејќи се во Едукативниот автобус, да се запознаат со сообраќајните правила и прописи кои треба да ги познаваат за да бидат безбедни пешаци и велосипедисти.
И денешниот едукативен автобус се реализира со поддршка од ГОРСКА вода.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media