Вие сте тука

Едукативен автобус ООУ "Димитар Миладинов" Општина Центар

Едукативниот автобус денес ги возеше децата од ООУ "Димитар Миладинов" од Општина Центар. Учениците имаа можност возејќи се во Едукативниот автобус, да ги запознаат сообраќајните правила и прописи кои треба да ги познаваат за да бидат безбедни пешаци и велосипедисти. И денешниот едукативен автобус се реализира со поддршка од ГОРСКА вода.

Целни групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот