Вие сте тука

Доделени наградите од проектот „ Безбедни млади возачи“

Денес во просториите на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата беа доделени наградите од наградниот наптревар за познавање на сообраќајните правила и прописи реализирано под моторо “Безбедни млади возачи“ во рамки на кампањата „Младост без лудост“.

Честитки до победниците.

Целни групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот