Трета меѓународна конференција на РСБСП – РСБСП – Р.С. Безбедност на Сообраќајот на Патиштата
section-9b531aa

Трета меѓународна конференција на РСБСП

section-20a0ab3
https://rsbsp.org.mk/wp-content/uploads/2024/05/rsbsp_iii-konferencija-540x260.jpg

На 30 мај 2024 година во Скопје, во организација на РСБСП, ќе се одржи Третата меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“ на која ќе учествуваат реномирани домашни и странски експерти од областа на сообраќајот.

Контакт со РСБСП

    Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

    Место: Скопје, Република С. Македонија
    Датум: 30.05.2024
    РСБСП © | РСБСП E-mail | Политика за приватност
    Developed by RCRTS