Вие сте тука

Едукативна кампања под мотото "Безбедни училишта- безбедни првачиња""

"БЕЗБЕДНИ УЧИЛИШТА-БЕЗБЕДНИ ПРВАЧИЊА" -нова заедничка кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Триглав Осигурување. Одржана едукативно превентивна акција во скопското основно училиште "Димо Хаџи Димов"-Скопје.  РСБСП и Триглав Осигурување продолжуваат и понатака со едукација на децата за сообраќајот.

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот

© 2020 rsbsp.org.mk | РСБСП E-mail
Developed by Kajgana Media