Совети

You are here

СОВЕТ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Вози внимателно во близина на воспитно - образовни установи. Да ги заштитиме децата во сообраќајот!

Grupet e synuara

  • Automjete
  • Çiklistë
  • Fëmijët në komunikacion
  • Këmbësorë
  • Motoçiklistë
  • Të rinjtë

Propozimet dhe komentet Tuaja

Përmes këtij formulari mund të paraqisni ideja, propozime dhe projekte të dobishme nga të gjitha fushat e sigurisë në komunikacion

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот