Кампањи

You are here

Кампања "Паркирај совесно, паркирај одговорно"

РСБСП во соработка со МВР Оттсек за превенција започнаа со реализација на кампањата "Паркирај совесно, паркирај одговорно".Неодговорното паркирање претставува сериозна закана за безбедноста на пешаците во сообраќајот.Безбедноста во сообраќајот нека биде  ваш приоритет! Без изговори и без оправдувања! За непречено движење на сите учесници во сообраќајот 

#ПАРКИРАЈСОВЕСНО!    #ПАРКИРАЈОДГОВОРНО!

 


Grupet e synuara

  • Automjete
  • Çiklistë
  • Fëmijët në komunikacion
  • Këmbësorë
  • Motoçiklistë
  • Të rinjtë

Propozimet dhe komentet Tuaja

Përmes këtij formulari mund të paraqisni ideja, propozime dhe projekte të dobishme nga të gjitha fushat e sigurisë në komunikacion

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот