Новости и Активности

You are here

Меѓународна младинска обука на тема: „Младите и безбедноста во сообраќајот"

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата со поддршка од Национална агенција за европски образовни програми и мобилност и во соработка со партнерите од земјава и странство, а во рамките на програмата Еразмус плус, организира меѓународна обука за млади лица на тема: „Младите и безбедноста во сообраќајот“. Обуката се реализираше во периодот 01.11.2017 - 07.11.2017 во центарот за обука на СИЗ „ Македонија сообраќај“ – Америт - Скопје и на истата учествуваа 40 учесници од 6 различни земји.

Повик за учесници - ОБУКА „Младите за безбедноста во сообраќајот“

Фотографии од настанот

Објави од медиуми

Скопје е домаќин на меѓународна младинска обука за безбедност во сообраќајот - skopjeinfo.mk

Меѓународна младинска обука на тема „Младите за безбедност на сообраќајот“ - kajgana.com

Младите ќе учат за сообраќајната безбедност - novamakedonija.com.mk

 

Grupet e synuara

  • Automjete
  • Çiklistë
  • Fëmijët në komunikacion
  • Këmbësorë
  • Motoçiklistë
  • Të rinjtë

Propozimet dhe komentet Tuaja

Përmes këtij formulari mund të paraqisni ideja, propozime dhe projekte të dobishme nga të gjitha fushat e sigurisë në komunikacion

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот