Вие сте тука

Децата и нивната безбедност во сообраќајот

Во рамките на кампањата за унапредување на безбедноста на децата во сообраќајот, РСБСП изготви прирачник за родители на тема "Децата и нивната безбедност во сообраќајот". Согласно акциониот план РСБСП организираше акција за дистрибуција на прирачникот. Во рамките на акцијата беа опфатени повеќе општини и голем број на основни училишта.

Цели групи

  • Автомобили
  • Велосипедисти
  • Деца во сообраќајот
  • Млади
  • Моторциклисти
  • Пешаци

Ваши предлози и коментари

Преку овој формулар можете да изнесувате корисни идеи, предлози и проекти од сите сфери во безедноста на сообраќајот.

Контакт формата на веб страницата служи исклучиво за поднесување електронски пораки и контакт со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Податоците испратени преку неа, како име и презиме, e-mail, телефон за контакт и содржина на пораката служат исклучиво за контакт со испраќачот на пораката и нема да бидат споделени со трети лица.

Компании кои се грижат за безбедноста во сообраќајот